اتفاقی که کار داعش را تمام خواهد کرد



این شهر قلب داعش است و درصورت فرو ریختن آن، کار داعش تمام خواهد بود.
حمله نیروهای عراقی به تروریست ها در فلوجه اتفاقی که کار داعش را تمام خواهد کرد
به این مطلب امتیاز دهید
98.1% 1.9%

به گزارش جام نیوز، روزنامه گاردین (guardian) به اهمیت فوق العاده عملیات آزادسازی فلوجه اشاره کرده و نوشته اگر تروریست ها کنترل این شهر را از دست بدهند، "داعش به پایان می رسد".

 

این روزنامه انگلیسی به نقل از افراد حاضر در نبرد فلوجه نوشته، این شهر قلب داعش است و درصورت شکست در فلوجه کار داعش تمام خواهد بود.

 

گاردین می افزاید، داعش هنوز کنترل مناطق استراتژیکی چون موصل در عراق و رقه در سوریه را در اختیار دارد اما برای اولین بار از اعلام خلافت توسط این گروه، داعش تحت فشار جدی قرار گرفته و در معرض از دست دادن بخش های چشمگیری از قلمرو خود است.

 در همین حال، خبرگزاری رویترز (Reuters) در گزارشی اختصاصی به بررسی وضعیت نبرد با تروریست های داعش در عراق پرداخته است.

 

رویترز تاکید کرده که تلاش آمریکایی ها در عراق روبه تزلزل و شکست گذاشته و در طرف مقابل، ایران و نیروهای همپیمان با آن درحال پیش بردن نبرد علیه داعش هستند.

 

این خبرگزاری انگلیسی نوشت: آمریکا در تلاش برای آموزش و احیای ارتش عراق دچار تزلزل شده است.

 

رویترز افزود: مقامات نظامی و غیرنظامی کنونی و سابق آمریکا اذعان کردند، تلاش 17 ماهه ایالات متحده برای آموزش مجدد و تحکیم ارتش عراق با شکست مواجه شده و نتوانسته واحدهای موثر نظامی بیشتری را ایجاد کند یا از قدرت شبه نظامیان فرقه ای بکاهد.

۶ علامت کمبود آب بدن

۶ علامت کمبود آب بدن

 نتایج بررسی ها نشان می دهد، کمبود آب حتی به میزان کم، باعث کاهش انرژی و بدخلقی می شود. به همین علت باید آب کافی مصرف کرد و کم آبی بدن را به موقع تشخیص داد اما علایم کم آبی بدن، همیشه تشنگی و خستگی مفرط نیست. علایم دیگری نیز وجود دارد که کمتر شناخته شده است.

هوس کردن شیرینی
زمانی که بدن دچار کمبود آب می شود، عملکرد بعضی از اعضای بدن مانند کبد که آب مصرف و گلیکوژن ذخیره می کند، تحت تأثیر قرار می گیرد؛ در نتیجه فرد هوس می کند خوراکی بخورد؛ از شکلات گرفته تا اسنک های شور، اما هوس شیرینی شایع تر است زیرا در شرایط کم آبی، بدن با مشکل تولید گلیکوژن رو به رو می شود.

زمانی که هوس شیرینی کردید، خوراکی آبکی انتخاب کنید، اغلب میوه ها و سبزی ها حاوی آب است از این رو آب موردنیاز بدن را تأمین می کند. در واقع بیش از ۹۰درصد از مواد تشکیل دهنده برخی میوه ها و سبزی ها آب است از جمله طالبی، توت فرنگی، هندوانه، خیار، کرفس، کاهو، کدوسبز، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای. ماست نیز منبع خوبی برای تأمین آب بدن است.

بروز سردرد
مغز داخل یک کیسه مایع قرار دارد که مانع از برخورد آن به جمجمه می شود. در صورت کم آبی، مغز به جمجمه برخورد می کند که این امر باعث سردرد می شود. باید دانست برخی نوشیدنی ها آب بدن را کاهش می دهد؛ از جمله نوشیدنی های انرژی زا و کافئین دار.
تب و لرز
در صورت کم آبی شدید بدن، فرد دچار علایم تب و حتی لرز می شود. تب شدید خطرناک است، بنابراین در این مواقع مرتب دمای بدن را کنترل کنید.

گرفتگی عضلات
هرچه دمای بدن بالاتر برود، گرفتگی عضلات نیز بیشتر می شود. به این ترتیب عضلات حرارت را در خود نگه می دارد. تغییرات در الکترولیت ها، تغییر در میزان سدیم و پتاسیم می تواند به گرفتگی عضلات منجر شود.

خشکی پوست
در مراحل مختلف کمبود آب، فرد دچار سرگیجه می شود و از حجم خون وی کم می شود؛ این امر خشکی پوست را در پی دارد. به علت خشکی، احتمال گرگرفتگی نیز وجود دارد.

بوی نامطبوع دهان
بزاق دهان دارای خاصیت ضدباکتریایی است اما کمبود آب باعث کاهش بزاق دهان می شود که بوی نامطبوع دهان را در پی دارد.

آزمایشی برای تشخیص کم آبی بدن
پوست پشت دست را با دو انگشت به اندازه نیم تا یک سانتی متر به سمت خود بکشید و رها کنید. باید در عرض چند ثانیه پوست به جای خود برگردد. بازگشت کند پوست به جای خود نشانه کم آبی است.

اگر بدن آب کافی داشته باشد، رنگ ادرار شفاف است. زرد یا نارنجی بودن ادرار نوعی اخطار است. هنگامی که بدن با ۳درصد کمبود آب رو به رو است، رنگ ادرار به طور قابل توجهی زرد خواهد شد. در صورتی که کمبود آب ۵درصد باشد، ادرار به رنگ زرد و بیش از ۵درصد به رنگ نارنجی خواهد بود.

بنابراین لازم است به طور منظم آب بنوشید.

در صورتی که علاقه زیادی به نوشیدن آب ندارید با افزودن کمی آب میوه یا میوه یخ زده، آن را طعم دار کنید.

از چای های مختلف گیاهی استفاده کنید.

به جای خوردن اسنک های خشک مانند چیپس و کراکر، از میوه و سبزی هایی استفاده کنید که حاوی آب است.

اگر هنگام راه رفتن صدای آب در معده به گوش می رسد، به این معناست که آب جذب بدن نشده است. مایعات خنک تر یا با دمای اتاق، جذب بهتری دارد.

ترامپ مسلمانان را چگونه می‌بیند؟

رامپ در سخنان خود مداوما اسلام را به افراط گرایی متهم کرده و علیه مسلمانان موضع می گیرد، اما نباید فراموش کرد که تاریخ مسیحیت نیز مملوء از خشونت بوده و نمی توان نگاهی سیاه و سفید به ادیان و مذاهب داشت.
به گزارش خبرآنلاین فارن پالسی در مقاله ای به موضوع نگرش دونالد ترامپ به اسلام پرداخته است. ترجمه این مقاله را در ادامه می‌خوانید. 

 پس از این که حادثه اورلاندو به وقوع پیوست و ترامپ به خود برای پیش بینی آن تبریک گفت، این نامزد جمهوری خواه مجددا بر مواضع قبلی خود مبنی بر اینکه اسلام رادیکال و نه اسلحه عامل اصلی این حملات بود، اصرار ورزید. دیدگاه ترامپ دیدگاهی صفر و یکی است؛ یا اسلحه مردم را به کشتن می دهد یا اسلام رادیکال. در نگاه وی تنها یک مذهب است که می تواند بد باشد؛ بدین ترتیب مسیحیت خوب و اسلام بد است. مسیحیت صلح طلب و اسلام خشونت طلب است. مسیحیت تساهل گرا و اسلام متعصب است. هر دو جوهره ای ثابت و غیرقابل تغییر دارند که رفتاری خاص را به پیروان خود دیکته می کنند.

این دیدگاه هم در میان حامیان ترامپ و هم در میان غیرحامیان وی دیده می شود. به زبان سکولاریسم می توان این نگاه را مانوی خواند که همه چیز در آن یا سیاه دیده می شود یا سفید.

اما خوب است به این نکته توجه کنیم که اصطلاح مانوی نخستین بار در قرن سوم و برای توضیح آیینی استفاده شد که از سوی ایران به شمال و شرق آفریقا که آن زمان جزئی از امپراتوری روم بود، استفاده شد. این آیین در آن زمان بسیاری از مسیحیان را تحت تاثیر قرار داد. بار معنایی منفی مانوی گری در عصر حاضر می تواند به خاطر مرتد شمردن معتقدان آن از سوی کلیسای کاتولیک باشد. کلیسا اموال آنها را مصادره کرد و حکم مرگ برای آنها صادر کرد.

بحث مانوی گری در اینجا مطرح شد تا بحث های ترامپ در مورد ذاتا خشن بودن اسلام و ذاتا صلح طلب بودن مسیحیت مورد توجه قرار بگیرد. بحث مانویان و بحث جنگ های صلیبی هر دو وقتی صحبت از ویژگی های ذاتی ادیان به میان می آید، حائز اهمیت است. اگر این موارد را مانند بسیاری به انحراف در مسیحیت ارتباط دهیم، چرا نمی توانیم همین استدلال را در مورد اسلام افراطی و امثال داعش داشته باشیم؟ نمی توان به خاطر مثال های تاریخی یک مذهب را خشونت طلب خواند و در عین حال سبقه تاریخی مسیحیت را فراموش کرد.

ترامپ روز دوشنبه ادعا کرده بود که اسلام افراطی ضد زن، ضد همجنسگرایان و ضد آمریکاییان است. وی در ادامه گفت: «من اجازه نمی دهم که آمریکا تبدیل به مکانی شود که در آن مسیحیان، همجنس گرایان و یهودیان هدف ارعاب و آزار و اذیت اسلام گرایان افراطی شوند.» هدف وی این بود که حامیان اسلام به قدری نسبت به کسانی که دیدگاهی متفاوت دارند با تعصب برخورد می کنند که هیچ چاره ای جز برگرداندن خشونت به سوی خود آنها وجود ندارد. اما سبقه مسیحیت هم مملو از آثار خشونت است.

سخنان ترامپ در حمایت از یهودیان ظاهری زیبا دارد اما طی 2هزار سال پیش و پیش از آن که کشورهای مسلمان در 1948 به اخراج یهودیان از کشورهای خود بپردازند، آنها هدف آزار و اذیت و ارعاب از سوی مسیحیان بودند. زندگی یهودیان در کشورهای مسلمان با وجود همه محدودیت ها قابل مقایسه با کشتار آنها در غرب مسیحی متمدن نبود.

اگر چه وجود نفرت از یهودیان در جهان اسلام غیر قابل انکار است، اما آن یهودستیزی که هر یهودی ساکن آمریکا را نگران می کند از سوی مسلمانان ناشی نمی شود بلکه منشاء آن حامیان سفیدپوست و مسیحی ترامپ هستند. بهتر است که وی به آزار و اذیت خبرنگاران یهودی از سوی حامیان خود بپردازد.

متهم کردن اسلام به ضدیت با هم جنس گرایان از سوی ترامپ و مسیحیت نیز موضوع مضحک دیگری است که مطرح می شود. در جامعه آمریکا هیچ کس تا کنون به اندازه محافظه کاران مسیحی مقابل همجنس گرایان نایستاده است. آنها هم جنس گرایی را برای دهه ها معادل وحشی گری خوانده و حامی منع قانونی ازدواج آنها و اعمال تبعیض علیه آنها بودند.

نگاه محافظه کراران مسیحی و متهم کردن کل یک دین بسیار به همان تعصب و خشونتی شبیه است که آنها مسلمانان را به آن متهم می کنند.

منظور از همه این سخنان متهم کردن مسیحیت به خشونت نیست. اما نباید آن را یکپارچه صلح طلب بدانیم. سایر ادیان هم به همین صورت هستند. هیچ مذهبی در ذات خشونت طلب یا صلح طلب نیست. ممکن است برخی  از مردم خشن باشند و سعی کنند برای فرار از مسئولیت اقدامات خود، این خشونت را در لفافه ای از ایدئولوژی و مذهب بپوشانند.

خطری که داعش را در موصل تهدید می کند

یک ژنرال ارشد عراقی می گوید داعش در شهر موصل با قیام داخلی روبرو است.


یک ژنرال ارشد عراقی می گوید، ارتش ممکن است به شبه نظامیان داعش اجازه فرار از تهاجم به فلوجه را بدهد اما پیش بینی می شود که داعش با یک قیام داخلی در شهر شمالی موصل روبه رو شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز از بغداد ، نیروهای عراق روز جمعه ساختمان شهرداری فلوجه را از داعش پس گرفتند ولی این شبه نظامیان به شدت افراطی هنوز در برخی از مناطق مخفی شده و در بسیاری از خیابان ها و ساختمان ها مواد منفجره کار گذاشته اند.
ارتش عراق پیشرفت سریعی در شهر داشت که یک ساعت با اتومبیل از بغداد فاصله دارد و این پیشرفت به خروج بیش از 68 هزار تن از ساکنان شهر منجر شد.
ژنرال طالب شقاطی مشاری الکنعانی در پاسخ به این سوال که آیا نیروهای دولتی راهی برای شبه نظامیان با هدف خروج از این شهر باز خواهند کرد تا از کشته شدن غیر نظامیان باقی مانده و انهدام تشکیلات زیر بنایی شهر جلوگیری شود، گفت : آنها سعی خود را در این زمینه خواهند کرد.
وی گفت : ولی تروریست های داعش در فلوجه بمب های انتحاری خود را برای کشتن غیر نظامیان بی گناه منفجر خواهند کرد و گمان می کنند که با این کار به بهشت می روند.
کنعانی که فرماندهی عملیات مشترک علیه داعش را به عهده دارد در دفتر خود در بغداد که داخل مجتمعی محافظت شده توسط نیروهای کوماندویی سیاهپوش قرار دارد، در مصاحبه حضور یافته بود.
کنعانی که فرماندهی نیروی زبده سرویس ضد تروریسم را به عهده دارد که بیش از دوسال است رهبری عملیات ضد داعش را در دست دارد، گفت : وی انتظار دارد نیروهای ویژه پس از کنترل محدد منطقه ، در حالت محافظت از شهر در مقابل دسته هایی از شبه نظامیان باقی بماند.
این ژنرال عراقی گفت : این نوع عملیات که در مناطق پر جمعیت انجام می شود نیازی به نیروهای مسلح منظم ندارد ولی در عوض نیاز به واحدهای عملیاتی ویژه دارد که کوچک و قابل تطبیق هستند.
حدود 10هزار نیروی سی تی اس که یک دهه پیش با حمایت نیروهای امریکا تشکیل شد اکنون آموزش یافته ترین و مجهز ترین رزمندگان در عراق هستند.